Marquee

Tuesday, 28 May 2013

Semasa Bertugas di Festival Belia Putrajaya 2013




Salam .. lama dah x membuat pengisian dalam blog kesayangan saya yang selalu saya tinggalkan .. hehe.. bukan ape.. sibuk sikit dengan  hal2 kerja  .. Pic kat atas tu adalah pic ketika bertugas semasa Festival belia putrajaya ... Sungguh syiokkk ..dan juga sungguh penat .... Malam perasmian lagi penat sbb jaga PROTOKOL .. wah ..sungguh x disangka2 mlm tersebut dapat juga saya dan rakan bertugas di holding room dan berdepan dengan VVIP secara dekat .. bahasa kasar dpat tengok DEPAN MATA ...  satu pengalaman la .. bukanlah pengalaman yg sangat INDAH ... pengalaman yg biase2 je .. macam2 perangai dalam tu ... biase la orang besar2 ni kan .. haha

Tapi yang x syioknyer adalah tiada kerjasama dari beberapa pegawai lain .. wah .. cam lepas tangan la pulak ... tapi xpe .. Tuhan je yang dapat membayar segalanya perbuatan dorang .. ngeh2 ..

Hopefully seandainya ada lagi event camni , Bahagian Protokol tu bagi la pada orang yang betol2 bertanggungjawab ye ... sy mengingatkan diri saya juge ..

Jumpe lagi .. Tata


No comments:

Post a Comment