Marquee

Friday, 8 June 2012

Saya di Kampung Halaman

Assalamualaikum..

Saya berada di kampung halaman dr 7 hingga 10 jun 2012 ..
rindu nya dengan katil saya ..haha ... bukan tu yg sgt saya rindu 
tapi family sy yang sgt saya sayangi ..

Malam esok kami akan adekan mkn malam ..
wah menu-menu yang sedang difikirkan :

BBq : Lamb Shoulder Black Papper
Meat black papper
Prawn Black Papper
Squid Black papper 

Add On : Spagetti Meat Bolognaise 

Hahahaha ... Insyallah esok misz akan upload pic k ...

Huhu ... TAta

wasalam...

Tuesday, 5 June 2012

Share My fav Song ..huhu



Assalamualaikum ...



Ini adalah salah satu lagu feveret misz dan lagu ni ada serba sikit jalan ceritanya berkait dengan kisah perjalanan percintaan Misz skang .. huhu

Semuanya secara kebetulan ... Tapi alhamdulillah misz bersyukur dipertemukan dengan si dia yang memahami dan mempunyai ciri2 pemimpin yang misz idam2kan selama ini ..


ABANG terima kasih kerana menerima sayang seadanya ...
 Insyallah segala suka duka kita akan lalui bersama ...


Luv U Abang ....



KOSONG..KOSONG



Assalamualaikum,

Hye Guys,

Misz nak kongsi lagu faveret .. huhu..

ENJOY k ....



Salam Guys .. ni nak kongsikan pic2 sayer semasa Hari Belia Negara tempoh hari ..
Click jer URL di atas k ...
Enjoy ...

Luv u Alls ...



Assalamualaikum ....

Lamanya tak tgk blog ni ... Sorry guys , misz bz sikit ..
Saje jer misz nak kongsikan pic ni..
ni namanya x de keje .. haha ...