Marquee

Tuesday, 27 November 2012

Unik ninja

unik ninja


Kongsi pic yang pelik sket ... Camne la gamaknyer motor ni nak jalan ...  3 segi plak tanyarnye....
 
 
kalau camni baru lah leh jalan ... tol x?  hehehe
 

Creative bila yang lama bertemu yang baru ..huhu

Bagi sebagian orang, mengumpulkan detik-detik berharga adalah suatu hobby. Hobby mengambil foto atau gambar memang sudah ada dari zaman dulu lagi, mungkin ratusan bahkan ribuan tahun dalu. Tetapi, pernahkan sahabat bayangkan bagaimana jika foto atau gambar yang diambil puluhan bahkan ratusan tahun dahulu di gabungkan dengan keadaan sekarang? Pastinya ini yang membuat moment tersebut begitu unik . Mari kita lihat bersama.

































Pulau Nagashima Jepon ... ShanTeq

Secara umumnya ramai yang tahun negara Jepun memang ada pelbagai perkara pelik dan unik, mereka sentiasa mencari idea baru dengan kreativiti mereka untuk menarik perhatian sesiapapun.
Kali ini mereka telah membuat pemasangan lampu krismas terbesar di dunia telah dilakukan di Pulau Nagashima, Jepun pada 3 November yang lepas. Seluruh pulau ini kini nampak begitu menawan. Bagi yang berminat, anda boleh terus ke taman yang terletak dalam pulau ini dan dibuka dari jam 9 pagi sehingga 9 malam. Jangan risau sebab lampu ini hanya akan diturunkan pada 31 Mac 2013.





















p/s : pemandangan yang cantik kan? ^_^

Assalamualaikum .. share sumthing ..

Salam kawan-kawan

Maaf lama x post anything .. Bz lately .. biase la kahir tahun macam2 mende kene settle n byk program.. dalam masa yang sama kene tanggung kerja plak .. aduhai .. nak wat camne .. org dah amanahkan kat kita ..so buat je la...

Ari ni nak kongsi pasal design jam .. nik jugak la .. meh kita share...
















 
Wassalam...