Marquee

Wednesday, 18 May 2011

~Rindu~

Manchinchang Mountain ....









~Assalamualaikum~

Guys .... huhuhuhu... Cam dah lama x update ... 
This time i nak share pasal Manchinchang Mountain kat Pulau Langkawi Pearl island...
Pengalaman pertama naik manchinchang ni memang wuuuuu takot....
Kalau naik genting i berani seratus kali pon x pe...
Tapi kalau yang ni... adoiiiiiyaaiiiii....mmg nak tercabut kaki ngan jantung.....
Pergghhh.... Ngeri abis......
Kat atas tu sebahagian gambar yang diambil di atas gunung tu....
Penduduk tempatan cakap gunung ni ada sejarahnya ....
Dorang cakap kalau tgk betol-betol bentuk gunung ni macam orang kene cincang...
Tapi aku penat merhati gunung ni dari jauh x de pon bentuk kene cincang...

 Ni la bentuk Gunung Manchinchang Dari Airport .... Ada Macam bentuk orang kene cincang x? huhuhuhu .....   pening aku  perhati dengan teliti .....

Tapi guys pi sini memang best r......memang bebaloi....... Sila la berkunjung ke Pulau Mutiara Langkawi ....





No comments:

Post a Comment