Marquee

Tuesday, 6 January 2015

Arrgghh .. AKU SUNYI !!!!

Salam ...


Arrggghhh.. Aku Sunyi !!! ..

Hahaha.. mesti korang terkejut kan .. saje je ... Tu adalah script dari cerita Manisnya cinta di Cappadocia .. Cerita tu ade sket2 terkait dengan hidup Misz .. Jodoh memamg liat .. Wallahualam x tau la kenapa.. Sejak Si Dia Pergi untuk selama-lamanya , my love story mesti terkene ngan orang yang x sepatutnya .. Aihhhh ..

Betol kata FAZURA .. terkadang rasa sunyi tu datang dengan sendirinya .. x tau la er .. mungkin sbb tgk adik2 dah kawen .. dah Ade ANAK ..  Naluri Seorang Perempuan mungkin memang begitu .. Yang makin risau ialah MAMA eden ler .. Adoi hai ... penat nak jawap soalan dia ..  hahaha..

Insyallah, aku percaya jodoh Allah tentukan .. Lambat atau cepat yang penting dia turunkan insan yang dapat menunutun aku ke jalan kebaikkan ..

 Rezeki Allah Amat Luas ...

See ya Later k .. 

Salam


With my Lil Nephew

No comments:

Post a Comment