Marquee

Monday, 22 October 2012


 
 
~ Assalamualaikum ~
 
Selamat pagi semua. Hari ni Misz happy sangat . Sebabnye .. hehe . Ade lah ..
 
Hari ni misz nak share satu artikel . Semangat sukarelawan orang kita . Ramai sebenarnya sukarelawan/sukarelawati kita yang berada di luar negara . Tak banyak sedikit pon dapat meringankan beban dan derita orang-orang tempatan negara tersebut. Banyak senario yang mereka alami seperti dibaling batu, ada yang menjadi mangsa penculikkan oleh pihak pengganas, ada juga yang merasakan payah jerih seperti penduduk tempatan dan pelbagai lagi .
 
Misz rase ade gak blogger diluar sana yang tertarik untuk menjadi sukarelawan yang aktif . Misz akan kongsikan senarai website NGO sukarelawan yang terdapat di MALAYSIA beserta borang online sekali ..
 
 
 
 
 
Orang ramai dipelawa untuk menyemarakkan usaha mewujudkan Gelombang Kesukarelawanan di kalangan rakyat Malaysia.
 
Apa macam ? Ade bran? Haruslah bran kan? ..kita kan Orang Malaysia .
 
Malaysia Boleh
 
Wassalam dari Misz
 
** pssstt  : Jangan lupa baca artikel bergambar tu er ... huhuhu
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment